رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

یارانه سهام برای بورس بازان زیان دیده

یارانه سهام برای بورس بازان زیان دیده زیان دیدگان بورس هر روز شاهد کاهش ارزش سرمایه خود در بازار سهام هستند و این در حالیست که دولت آن‌ها به این بازار دعوت کرده و قول صیانت از سرمایه‌های بورسی را داده بود. کارشناسان پرداخت یارانه سهام را حلال بخشی از مشکلات افراد زیان دیده در بورس می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 28
کد خبر: ۸۵۶۸۸
به گزارش راهبرد معاصر؛  پیش از این گفته می‌شد به دلیل افزایش طلاق در هر خانه‌ای یک فرد طلاق گرفته هست و گاهی نیز عنوان می‌شد به دلیل افزایش تعداد معتادان، کمتر خانه‌ای از این آسیب اجتماعی برکنار مانده است.

اکنون با فراگیر شدن زیان بورس باید گفت در هر خانه‌ای یک زیان دیده بورس زندگی می‌کند! دولت به سادگی چشمان خود را به روی این جمع زیان دیده بسته است و به جای راهکار‌های عملی به وعده و وقت گذرانی مشغول است.

برخی زیان دیدگان بورس هرگاه کارد به استخوانشان می‌رسد دست به تجمع می‌زنند و علیه مسئولانی که آن‌ها را به گرداب بورس دعوت کرده و حالا با زیان‌های کمرشکن رهایشان کرده اند شعار می‌دهند، اما این شعار‌ها جبران کننده زیان آن‌ها نیست.
 
یک کارشناس اقتصادی راهکاری برای جبران خسارت زیان دیدگان بورس مطرح کرده که دست کم می‌تواند وضعیت بی عملی و بی اعتنایی کنونی به این افراد را کمی عوض کند.

کامران ندری کارشناس شناخته شده اقتصادی در این باره گفته است؛ مشکلات بازار بورس به بی‌تدبیری مسئولان برمی‌گردد که مانع رشد غیرمنطقی بازار سهام نشدند. بنابراین، تنها راه حل مناسب برای حمایت از مالباختگان بازار سرمایه این است که درآمد حاصل از نقل و انتقال سهام را به سهامداران خرد به عنوان یارانه برای جبران بخشی از ضرر آن‌ها پرداخت شود.

وی حمایت‌های کنونی انجام شده از بازار سهام را در جبران خسارت سهامداران خرد بی نتیجه دانسته و تصریح کرده است؛ با این حمایت‌ها، ارزش واقعی و عملکرد شرکت‌ها بهبود پیدا نمی‌کند و تنها در کوتاه مدت قیمت سهام افزایش می‌یابد و فعالان حرفه‌ای بازار سهام‌ها را می‌فروشند و غیرحرفه‌ای‌ها می‌خرند که مجدد بازار ریزش می‌کند و عده‌ای متضرر می‌شوند.

این کارشناس اقتصادی با تصریح بر این نکته که قیمت سهام اکنون هم بیشتر از ارزش واقعی آن است، حتی راهکار‌هایی همچون فروش ۲۰۰ میلیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی و پرداخت معادل ریالی آن به صندوق تثبیت سهام را نیز در حمایت از بورس موثر نمی‌داند و می‌گوید: این مصوبه به بانک مرکزی فشار می‌آورد که ارز‌های غیرقابل دسترس صندوق را به ریال تبدیل کند که نتیجه آن چیزی جز چاپ پول پر قدرت و تشدید آثار تورمی نیست.
 
 
/ایسنا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده